Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -1
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -2
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -1
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -4
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -5
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -6
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -7
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -8

2009

This house for a hospitable family of four steps down from a private courtyard, across freely planned entertaining and living areas through to a terrace overlooking the trees of Varna Park.

A media room, rumpus room, study and garage occupy the podium floor below.

Above, three bedrooms are arranged around a stair void directing light into the centre of the house. One bedroom has balcony with ocean views, another has a large dressing room while the third bedroom has a climbing wall up to a loft.








photography: oliver berlin

Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -9
Kieran McInerney Architect :: Clovelly Semi -10